TABERELE YUPPI REDAU POFTA DE VIAȚĂ!

Yuppi este o exclamație. Ridică-ți mâinile în aer  și strigă tare: „Yupppiiiiiii”! Vei vedea, o să zâmbești fără să vrei – acesta este secretul Taberelor  Yuppi!

Echipa Yuppi Camp se dedică creării „șansei la copilărie” pentru copiii care suferă de diabet, artrită juvenilă și cancer.

DESPRE YUPPI CAMP:

Fiecare copil merită șansa la copilărie, iar misiunea asociației este strâns legată de aceasta prin organizarea Taberelor Yuppi. Tabăra Yuppi este un tărâm al zâmbetelor, unde copiii bolnavi cronic și familiile lor trăiesc experiențe vindecătoare care îi ajută să descopere puterea interioară pentru o viață împlinită. Yuppi organizează tabere terapeutice gratuite împreună cu voluntari cu experiență, în care participanții pot să-și redescopere resursele interne și să-și redobandeasca încrederea în sine.

Obiectivul principal al organizației: îmbunătățirea calității vieții copiilor cu boli cronice și familiilor acestora prin tabere de recreere terapeutică, pentru însănătoșirea psihologică care duce la stabilizarea simptomelor fizice.

Anul acesta înscrierile pentru cele trei tabere au fost neașteptat de mari și din păcate contextul actual nu a permis asociației să primească toți copiii bolnavi cronic împreună cu familiile lor care s-au înscris. Vor însă să organizeze încă un weekend pentru familii în perioada 23-25 Septembrie 2022 în care vor oferi experiențe vindecătoare cât mai multor familii cu copii bolnavi cronic!

Ajută Yuppi Camp ca în 2023 să primească primii toți copiii care se înscriu în tabere!

Alergător Yuppi Camp:

Istvan: “Salut! Din 2017, de când am alergat la primul maraton pentru Yuppi Camp, am ales să încerc să aduc cât mai multă culoare și fericire în viețile copiilor bolnavi cronic!

A fost un sentiment greu de descris, de bucurie și euforie când am terminat primul semimaraton, mai ales știind că făceam asta ca să pot ajuta copiii bolnavi cronic de la Yuppi. Anul următor, 2018, am țintit o probă mai mare: maratonul de 42 km. Am reușit să termin cu gândindu-mă la zâmbetele copiilor care vor putea ajunge în tabără!

CUM ÎI POȚI SUSȚINE?

Aleargă pentru Yuppi Camp! Înscrie-te la una dintre probele Wizz Air Cluj-Napoc Marathon 2022, pe pagina dedicată acestei cause pe galantom.ro, sau donează direct în contul asociației yuppicamp.ro?.

Vizitează-i și pe: www.facebook.com/TabaraYuppiwww.yuppicamp.ro