TABERELE YUPPI REDAU POFTA DE VIAȚĂ!

Yuppi este o exclamație. Ridică-ți mâinile în aer  și strigă tare: „Yupppiiiiiii”! Vei vedea, o să zâmbești fără să vrei – acesta este secretul Taberelor  Yuppi!

Echipa Yuppi Camp se dedică creării ”șansei la copilărie” pentru cei cu diabet, artrită juvenilă și cancer. În Yuppi Camp, tărâmul zâmbetelor, copii diagnosticați cu boli cronice și grave, precum și familiile lor pot beneficia de experiențe pe o viață, și pot descoperi resurse personale prețioase. Taberele de terapie prin experiență sunt gratuite și sunt organizate împreună cu voluntari dedicați și bine pregătiți, alături de o echipă medicală profesionistă.

Susține și tu o tabără. Fă o donație!

DESPRE YUPPI CAMP:

Yuppi Camp sunt tabere gratuite de terapie prin experienţă adresate copiilor cu diabet, boli oncologice sau boli autoimune. În cadrul lor, copiii şi adolescenţii sunt implicaţi în activităţi precum alpinism, echitație, canotaj, tir cu arcul, lucru manual, fotografie, teatru, experienţe care îi ajută să-şi redescopere încrederea în sine şi le oferă resurse emoţionale esenţiale în lupta cu boala. De altfel, Yuppi Camp își propune să redea acestor copii șansa la copilăria pe care lor le este, uneori, dificil să o trăiască senin. Taberele sunt organizate împreună cu voluntari dedicați și bine pregătiți, alături de o echipă medicală profesionistă.

„Până acum n-am crezut că aici se vor comporta cu mine ca și cu un copil sănătos” – Nóra, tabăra pentru copii cu diabet

„Momentul meu preferat a fost atunci când, împreună cu Daria am reușit să ne urcăm la programul de alpinism pe o scară uriașă, datorită faptului că am lucrat împreună.” – Mara, tabăra de adolescenți cu diabet

Lucruri bune se întâmplă atunci când oamenii lucrează împreună.

Până acum, în taberele înființate în 2011 au participat peste 700 de copii. În 2018, taberele au găzduit 153 copii proveniţi din 21 judeţe. Organizarea taberelor se face în funcţie de boală, respectiv în funcţie de vârsta participanţilor: tabără pentru copii (7-12 ani), respectiv pentru adolescenţi (13-17ani). Una din cele patru tabere se adresează copiilor cu boli oncologice cu vârsta de până la 9ani, împreună cu părinții și surorile/frații sănătoși.

În acest an, la maraton ne propunem să susținem participarea a 15 copii cu diabet în Tabăra Yuppi.

Te invităm cu drag să fi susținătorul acestor copii și adolescenți și să faci parte, astfel, din fascinanta poveste Yuppi!

Vizitează-i și pe: www.facebook.com/TabaraYuppi, www.yuppicamp.ro