TABERELE YUPPI REDAU POFTA DE VIAȚĂ!

Yuppi este o exclamație. Ridică-ți mâinile în aer  și strigă tare: „Yupppiiiiiii”! Vei vedea, o să zâmbești fără să vrei – acesta este secretul Taberelor  Yuppi!

Echipa Yuppi Camp se dedică creării ”șansei la copilărie” pentru cei cu diabet, artrită juvenilă și cancer. În Yuppi Camp, tărâmul zâmbetelor, copii diagnosticați cu boli cronice și grave, precum și familiile lor pot beneficia de experiențe pe o viață, și pot descoperi resurse personale prețioase. Taberele de terapie prin experiență sunt gratuite și sunt organizate împreună cu voluntari dedicați și bine pregătiți, alături de o echipă medicală profesionistă.

Susține și tu o tabără. Fă o donație!

DESPRE YUPPI CAMP:

Din 2011, de la înființarea Yuppi Camp, în cele 15 tabere terapeutice organizate au participat peste 550 de copii cu diabet, artrită juvenilă și cancer cu vârste sub 18 ani, precum și familiile lor, proveniți din 21 județe din țară. Organizarea taberelor se face în funcție de boală, respectiv în funcție de vârsta participanților: tabără pentru copii cu diabet (7-12 ani), tabără pentru adolescenți cu diabet (13-17 ani), tabără pentru adolescenți cu boală oncologică și artrită juvenilă (10-18 ani), tabără pentru familii unde copilul bolnav de cancer are vârsta între 0-9 ani.

În cadrul taberelor gratuite, în spiritul terapiei prin experiență, copiii şi adolescenţii sunt implicaţi în activităţi precum căţărare, echitație, canotaj, tir cu arcul, lucru manual, fotografie, teatru, experienţe care îi ajută să-şi redescopere încrederea în sine şi le oferă resurse emoţionale esenţiale în lupta cu boala: “Yuppi Camp este locul perfect de relaxare, unde după părerea mea diabetul nu mai reprezintă o boală ci devine prietenul nostru pe viață.” (Isa, 17 ani, adolescentă cu diabet).

Te invităm cu drag să fi susținătorul acestor copii și adolescenți și să faci parte, astfel, din fascinanta poveste Yuppi!

Vizitează-i și pe: www.facebook.com/TabaraYuppi, www.yuppicamp.ro