OFERĂ AJUTOR PENTRU COPIII VULNERABILI

World Vision România e alături de copiii și adolescenții din mediile vulnerabile de peste 30 de ani și au ajuns astăzi la sute de mii de beneficiari. ”Și dacă am schimbat o singură viață dintr-o sută, deja ne-am atins obiectivul. Și asta doar cu ajutorul oamenilor buni ca tine”, spun cei de la World Vision România.

Ce face World Vision România pentru liceenii de la sate?

World Vision România le oferă liceenilor perspective noi printr-o bursă de viitor. Cui ajutorul ei, fiecare licean de la sat poate avea nu doar anumite nevoi de bază acoperite, ci și acces la activități de dezvoltare personală. La mentori din companii de bine. La meditații de la voluntari inimoși. La sesiuni de educație non-formală. La consiliere vocațională și psihologică. Asta se face prin programul Vreau în clasa a 9-a.

Cei de la World Vision Romania au exemple clare prin care arătă că #EducațiaMerită. Cristiana vine de la sat și a terminat clasa a XII-a cu media de Bac 9,72. Două note de zece, una la Istorie și una la Logică. Iar dacă ne uităm la alte reușite, tânăra este și olimpică pe țară la Istorie, unde a primit meditații de la voluntarii World Vision România.

Suntem mândri de ea, la fel cum sunt mândri de toți adolescenții care se descoperă pe ei înșiși prin procesele prin care trec în toți cei patru ani de liceu. Atât de cei de nota 10, cât și de cei care-și găsesc drumul în agricultură, în medicină, în antreprenoriat sau în asistență socială.” – World Vision Romania.

 

CUM ÎI POȚI SUSȚINE?

Aleargă pentru World Vision Romania și susține liceenii de la sate! Înscrie-te la una dintre probele Wizz Air Cluj-Napoca Marathon 2022, sau donează direct în contul worldvision.ro.

Cifrele ne arată că investiția în educație are cel mai mare randament – fiecare leu investit în educație aduce înapoi la bugetul de stat 8 lei. Putem spune că educația este cea mai sigură investiție.

Alege să sprijini un copil de la sat să termine liceul. Fiecare bursă le asigură viitorul.