Wizz Air Cluj-Napoca Marathon 2020 cursă de calificare Abbott World Marathon Majors 2021

Vești bune! Maratoniștii din cadrul Wizz Air Cluj-Napoca Marathon 2020 vor lua parte și la calificările pentru AbbottWMM Wanda Age Group World Championships in 2021!

ABBOTTWMM WANDA AGE GROUP WORLD RANKING FOR SERIES XIII a început în 13 Octombrie 2019 și se va încheia în 11 Octombrie 2020.

Bank of America Chicago Marathon marchează startul și finish-ul perioadei de calificări pentru calificările AbbottWMM Wanda Age Group World Rankings. Campionatele mondiale vor avea loc  în 2021, iar locul evenimentul va fi anunțat în cursul acestui an!

Participanții din rețeaua AbbottWMM Wanda Age Group World Ranking care participă la cursele de calificare enumerate – precum Wizz Air Cluj-Napoca Marathon 2020 – vor câștiga puncte în funcție de vârstă, timp și sex, în concordanță cu următoarele grupe pentru categoriile masculine și feminine: 40-44, 45-49, 50-54, 55-59, 60-64, 65-69, 70-74, 75-79, 80+.

Ne bucurăm că ediția aniversară Wizz Air Cluj-Napoca Marathon face parte din rețeaua de maratoane validate de AbbottWMM Wanda Agre Group World Rankings oferind șansa tuturor alergătorilor să facă parte dintr-o nouă eră a alergării.

Iată un motiv în plus de a te înscrie la proba competitive de maraton! https://maraton-cluj.ro/inscriere/

Lista completă a maratoanelor incluse în perioada 2019/2020 este afișată aici: Curse de calificare

Tim Hadzima, Director Executiv Abbott World Marathon Majors a declarat:
Suntem încâtați de răspunsul maratoanelor din lume pentru a face parte din rețeaua AbbottWMM Wanda Age Group World Rankings. Peste 125,000 runners de peste 40+ participă la cursele AbbottWMM în fiecare an și acest nou system  va permite ca și mai  mulți alergători să facă parte din familia AbbottWMM. Sistemul nostrum permite alergătorilor să alerge peste tot în lume și oricând în timpul anului la un nivel cu adevărat global. Dorim să ale oferim șansa de a câștiga recunoaștere ca niciodată pănă acum.

“Suntem mândri că putem duce împreună cu partenerii noștri aleragre pe categorii de vărstă la un nou nivel și să arătăm lumii rezultatele acestor camșpioni din vița de zi cu zi.  

Pentru detalii despre cum puteți acumula puncta, urmăriți anunțurile de pe pagina noastră sau consultați pagina World Marathon Majors (aici)