FII O PARTE DIN ECHIPĂ!

Fii voluntar la cea de-a VIII-a ediție a Wizz Air Cluj-Napoca Marathon. Vino în aprilie sa fii o parte din echipa care organizează cel mai mare și cel mai frumos eveniment de alergare din Transilvania. Avem nevoie de tine în zilele dinaintea evenimentului, și în timpul evenimentului, când are loc magia! 😀

Poziții disponibile în echipa de voluntari

În funcție de preferințele tale te poți implica într-una sau mai multe activități descrise în lista de mai jos, în funcție de locurile disponibile.

înregistrare: predai kit-urile de concurs și înscrii participanții la fața locului.

echipa de bicicliști & motocicliști: vei însoți alergătorii pe traseu; vei verifica punctele de hidratare și voluntarii de pe traseu. Dacă te înscrii în acest department trebuie să deții bicicletă sau motocicletă personală.

Start/Sosire: asiguri zona de Start/Sosire înaintea fiecărei probe, în timpul și la finalul probelor

puncte de alimentare: aprovizionezi și întreții punctul de alimentare și  hidratare împreună cu restul voluntarilor alocați zonei

primire: întâmpini participanți și oferi informațiile necesare pentru a le oferi o experiență plăcută.

garderobă: ordonezi garderoba în funcție de probă și număr de concurs

controlul traficului de-a lungul traseului: asiguri siguranța participanților în puncte cheie de pe traseu.

echipa de fotografi: vei surprinde cele mai frumoase momente din timpul evenimentului de la Cluj Arena și de-a lungul traseului. Dacă te înscrii în acest departament trebuie să deții un aparat foto personal.

medaliere: înmânezi medalii participanților la trecerea liniei de sosire

runners: pe parcursul evenimentului te implici în mai multe departamente pentru a asigura buna funcționare într-un moment aglomerat

Și te înscrii în echipa de voluntari!

Dacă ai nevoie de informații suplimentare, trimite-ne un e-mail la voluntari@runnersclub.ro iar noi vom lua legătura cu tine cât mai curând posibil.

Prin completarea formularului și înscrierea în echipa de voluntari confirmi că ai luat la cunoștință  Acordul cu privire la protecția datelor cu caracter personal.