Provocarea Zuzu Fit la Wizz Air Cluj-Napoca Virtual Marathon 2020: povestea merge mai departe!

Zuzu Fit, partener de cursă lungă al competiției Wizz Air Cluj-Napoca Virtual Marathon, vă propune o provocare inedită, în stilul Zuzu Fit pentru toți cei care vor participa la ediția virtuală Wizz Air Cluj-Napoca Virtual Marathon 2020!

Chiar dacă contextul actual nu ne mai permite să alergăm împreună, așa cum obișnuiam să o facem, Zuzu Fit a pregătit o campanie prin care își propune să ducă mai departe povestea alergării alături de toți cei care vor participa la această ediție specială Wizz Air Cluj-Napoca Virtual Marathon.

Zuzu Fit a desenat câteva trasee prin care sportivii vor putea să scrie mesaje în timp ce aleargă pentru a inspira și a duce mai departe bucuria running-ului.

Aceste trasee sunt realizate în aplicația Garmin Connect și pot fi încărcate pe ceas înainte de alergare, iar dacă alergătorii nu dispun de un device Garmin, link-ul poate fi accesat și urmat de către oricine!

Așadar, în săptămâna cursei virtuale Wizz Air Cluj-Napoca Virtual Marathon 2020, aveți opțiunea să folosiți aceste trasee pentru a participa la cursă, dar și pentru a transmite un mesaj pozitiv: alergarea ne face mai buni!

Mai jos puteți descoperi hărțile traseelor, dar facem un scurt rezumat înainte de a trece la treabă: