Înscrie-te azi și primești un voucher de 20 de euro de la Wizz Air!

Suntem bucuroși să te anunțăm că începând cu a 7-a ediție Wizz Air devine sponsorul oficial al Maratonului Internațional Cluj-Napoca. Sărbătorim împreună acest parteneriat și îți aducem și ție un motiv de bucurie pentru că știm că îți place să călătorești și să descoperi locuri noi.

Dacă participi la una din probele competitive de la Wizz Air Cluj-Napoca Marathon – maraton, semimaraton, cros de 10 km sau ștafetă- îți oferim in kitul de concurs un voucher* în valoare de 20 de euro  pe care îl vei putea folosi pentru a achiziționa un bilet de avion pe oricare din cele 420 de destinații și 38 de tări pe care le deservește compania. O mie din cele 2700 de locuri disponibile la probele competitive sunt deja rezervate, grăbește-te să prinzi și tu unul din locuri!

Wizz Air te încurajează să explorezi și îți răsplătește pasiunea pentru mișcare! Ia-ți zborul cu Wizz Air și bucură-te de pasiunea ta!

Află mai multe despre concurs urmărind contul de Facebook Wizz Air Cluj-Napoca Marathon. Ca să vezi știrile de la noi cu prioritate, bifează casetele ”Like” și ”Follow” -> ”See first” aflate imediat sub coperta paginii.