1. ÁLTALÁNOSSÁGOK

1.1. Jelen szabályzat a “Wizz Air Cluj-Napoca Virtual Marathon” esemény résztvevőire alkalmazandó, az IndividuALL Running Series keretei között

1.2. Az esemény szervezője az Asociatia CS Runners Club

1.3. Az esemény futamai nyitottak minden igénylő számára, betartva a szervezők által megszabott feltételeket

1.4. A résztvevők nevezése február 15.-én kezdődik és online történik a https://virtual.runnersclub.ro weboldalon a következők szerint:

 • Első lépésben regisztrálni kel a https://virtual.runnersclub.ro platformon
 • A konto érvényesítése után be kell lépni a platformra
 • A nyitó oldalon, a Wizz Air Cluj-Napoca Virtual Marathon eseménynél meg kell nyomni a Register/Înregistrare menüpontot
 • Ki kell választani a kívánt futamot a listából
 • Ki kell választani a fizetési módot: online vagy offline
 • Ha az online fizetést választotta, automatikusan megjelenik a kifizetést lehetővé tevő oldal. Kifizetés után email értesítést fog kapni az office@runnersclub.ro címről, amelyben visszaigazoljuk a benevezést és a kifizetést kezelő cégtől a kifizetés visszaigazolásáról.
 • Ha az offline fizetést választotta, az aplikációban ki kell tölteni a kért banki információt. Ebben az estben a benevezés visszaigazolása 2-3 munkanap után történik, miután a bank igazolja a kifizetést.

1.5. Az online nevezési űrlap kitöltése által minden résztvevő:

– kinyilatkozza, hogy elfogadta és megértette a Wizz Air Cluj-Napoca Virtual Marathon – IndividuALL Running Series részvételi feltételeit, valamint a verseny szabályzatát

– kinyilatkozza, hogy olvasta és egyetért az adatvédelmi irányelvekkel, személyes adatainak a CS Runners Club Egyesület általi feldolgozásával kapcsolatban, ideértve a rendezvény promóciós anyagaiban használt fotó és videó kép feldolgozását is;

– saját felelősségére kijelenti, hogy a kitöltött adatok valódiak, és hogy az illető fizikailag alkalmas arra, hogy jelen Szabályzat feltételeinek megfelelően részt vegyen a versenyen.

1.6. A szervezőnek jogában áll objektív okokból kifolyólag elutasítani a résztvevő nevezését és versenyben való részvételét;

1.7. A verseny időpontja 2021 április 10, 0:00 – 2021 április 18, 23:59.

1.8. Online kifizetéseket 2021 április 14.-ig fogadunk el. Offline kifizetéseket 2021 április 12.-ig fogadunk el. Ezen időpontok után a meg nem erősített nevezések törölve leszenk.

1.9. A verseny útvonala: minden résztvevő saját választása.

 

 1. SAJÁT FELELŐSSÉGRE NYILATKOZAT

2.1. A Wizz Air Cluj-Napoca Virtual Marathon – IndividuALL Running Series-en való részvétel saját felelősségre történik. A résztvevőnek tudatában kell lennie saját fizikai és mentális állapotának, a versenyen való részvételre való alkalmasságának, illetve a szaladás helyszínéül szolgáló országban érvényben levő, a vészhelyzet által megszabott korlátozásoknak.

2.2. A Wizz Air Cluj-Napoca Virtual Marathon – IndividuALL Running Series minden résztvevője be kell töltse legalább a 16 évet 2021 április 10.-ig. A 16 és 18 áv közötti résztvevők benevezéséhez szükséges a szülők vagy hivatalos gyámok beleegyezése, a 2.13, 2.14 és 2.15-ös pontoknak megfelelően.

2.3. A regisztrációs űrlap kitöltésével és elküldésével az űrlapot kitöltő személy saját felelősségére kijelenti, és vállalja, hogy a kitöltött adatok valódiak.

2.4. Ha a regisztrációs űrlapot nem a rendezvény résztvevője tölti ki, akkor a regisztrációs űrlap kitöltésével és elküldésével a kitöltő személy vállal felelősséget a kitöltött adatok valódiságáér, és teljes felelősséget vállal a résztvevő beleegyezéséért az eseményre történő regisztrációhoz.

2.5. A regisztrációs űrlap kitöltésével és beküldésével, valamint a versenyszabályzat elfogadásával a résztvevő saját felelősségére vállalja, hogy klinikailag egészséges, és hogy semmilyen olyan betegségben nem szenved, amely megakadályozza, hogy részt vegyen az eseményen, vagy amely következtében az esemény veszélyeztetné az egészségét, és teljes felelősséget vállal a Cluj-Napoca Wizz Air Virtual Marathon – IndividualALL Running Series-ben való részvételért.

2.6. A regisztrációs űrlap kitöltésével és beküldésével, valamint a Szabályzat elfogadásával a személy kijelenti, hogy teljes mértékben megérti, mit jelent egy ilyen versenyen való részvétel, amelynek útvonala közúti forgalmat foglal/foglalhat magában.

2.7. A regisztrációs űrlap kitöltésével és beküldésével, valamint a Szabályzat elfogadásával az esemény résztvevője saját felelősségére kijelenti, hogy alkalmas formában van egy olyan állóképességi versenyen való részvételhez, mint például a Wizz Air Cluj-Napoca Virtual Marathon – IndividualALL Running Series, így a szervezők, valamint a velük kapcsolatban álló személyek (szponzorok, partnerek, alkalmazottak, hatóságok, tisztviselők, önkéntesek stb.) mentesülnek a a résztvevők és / vagy az utódok bármilyen jellegű, bármilyen jellegű követelésével kapcsolatos felelősség alól sérülés, betegség, halál vagy bármilyen más orvosi probléma esetén, amely a verseny során felmerülhet.

2.8. A regisztrációs űrlap kitöltésével és elküldésével, valamint a Szabályzat elfogadásával a rendezvény résztvevője saját felelősségére kijelenti, hogy abban az esetben, ha a verseny során a fentiekhez hasonló események történnek, ő viseli az összes szállítás költségét egy szakorvosi egységhez és lemond az ilyen szállítással és / vagy sürgősségi ellátással kapcsolatos, valamint az ezzel kapcsolatos késedelmekhez vagy hiányosságokhoz kötődő bármely követelésről.

2.9. Ha a regisztrációs űrlapot nem a rendezvény résztvevője tölti ki és nyújtja be, akkor az űrlap kitöltésével és benyújtásával úgy tekinthető, hogy a rendezvény résztvevője beleegyezését adta a regisztrációhoz, és elfogadta, hogy teljesíti a jelen Szabályzatban megszabott feltételeket.

2.10. Minden résztvevő felelős a saját biztonságáért. A szervezők, partnerek, támogatók, önkéntesek és az esemény szervezésében résztvevő személyzet nem vonható felelősségre semmilyen sérülés, halál vagy kár esetén amely az esemény lebonyolítása alatt bekövetkezik.

2.11. Javasoljuk, hogy a résztvevők rendelkezzenek sportversenyekre érvényes balesetbiztosítással.

2.12. A résztvevők kötelesek meghallgatni és betartani a szervező és a verseny személyzetének utasításait.

2.13. A kiskorú gyermekeknek a rendezvényen való részvételét illetően a regisztrációs űrlap kitöltésével és benyújtásával a kiskorú gyermek szülei vagy törvényes gondviselői saját felelősségükre kijelentik, hogy egyetértenek a kiskorú gyermek versenyben való részvételével.

2.14. A versenyre nevezett kiskorú gyermek szülei vagy törvényes gondviselői saját felelősségükre kijelentik, hogy tájékoztatást kaptak a kiskorú rendezvényen való részvételével járó kockázatokról, és teljes felelősséget vállalnak a rendezvény során bekövetkező balesetek esetén. A szervezők, valamint a velük kapcsolatban álló személyek (szponzorok, partnerek, alkalmazottak, hatóságok, tisztviselők, önkéntesek stb.) mentesek minden felelősség alól a résztvevők, törvényes gyámjaik és / vagy jogutódjaik bármely követelésével kapcsolatban bármilyen, a verseny során felmerülő sérülések, betegségek, halál vagy bármilyen más egészségügyi probléma esetén.

2.15. A versenyre benevezett kiskorú gyermek szülei vagy törvényes gondviselői saját felelősségükre kijelentik, hogy a regisztrációs űrlapon kitöltött adatok valódiak, hogy az általuk képviselt kiskorú orvosilag alkalmas arra, hogy részt vegyen azon a futamon, amelyre benevezett, az általa képviselt kiskorú megfelelő fizikai, szellemi és technikai felkészültséggel rendelkezik ahhoz, hogy részt vehessen azon a futamon, amelyre benevezett; hogy tudomást szerzett az általa képviselt kiskorú eseményen való részvételének jogi következményeiről, és teljes felelősséget vállal, ha az általa képviselt gyermek / kiskorú balesetet szenved.

 

 1. BENEVEZÉSI DÍJ

3.1. A benevezési díjat online vagy banki átutalással lehet kifizetni.

3.2 A benevezési díj 79 lej futamtól függetlenül.

Több futamra való benevezés esetén a díjak:

 • 2 futam: 129 lej (29 lej kedvezmény)
 • 3 futam: 179 lej (58 lej kedvezmény)
 • 4 futam: 229 lej (87 lej kedvezmény)

Bankszámla: Asociatia C.S. Runners Club / Unicredit Bank IBAN RO 51 BACX 0000 0009 0988 2000

Kolozsváron, Brassóban és Bukarestben az érmeket és a versenycsomagokat a SportGuru uzletekben lehet felvenni. Románia más településeire ezeket gyorspostával fogjuk elköldeni 15 lejes postaköltség ellenébe. Külföldi postázás esetén 10 euro postaköltséget számolunk fel.

3.3. Nevezési díj visszatérítése: A nevezési díjat (leszámítva 20 lej banki költséget) április 12.-ig visszatérítjük. Ezen détum után nincs lehetőség a nevezési díj visszatérítésére. Ugyanakkor, a nevezési díj visszatérítése nem lehetséges, ha a résztvevő már regisztrált legalább egy szaladást az esemény keretében.

3.4 A benevezés másik személyre való átruházása nem lehetséges.

3.5. Egyik futamról a másikra való átiratkozás az esemény kezdetéig, 2021 április 10.-ig lehetséges.

3.6. Ha a benevezett személy nem vesz részt a versenyen, a nevezési díjat nem áll módunkban visszatéríteni.

3.7. A verseny törlése vis maior esetén vagy a szervezőtől független okokból nem ad lehetőséget a szervezőknek a benevezési díj visszafizetésére.

3.8. A benevezéseket 2021 április 14.-én lezárjuk.

 

4.VERSENYCSOMAG

Tartalma:

 • Verseny szám: a verseny weboldalűról lehet letölteni.
 • Érem: csak akkor lesz kiadva, ha a résztvevő teljesítette a távot amire benevezett. Az érmeket legtöbb egy hónappal az esemény után adjuk.

 

5.KATEGÓRIÁK ÉS RANGSOROLÁS

5.1. A résztvevők a következő futamokra nevezhetnek be:

Maraton Wizz Air – 42,2 km

Félmaraton – 21,1 km

Krossz – 10 km

Krossz – 5 km

5.2. Rangsorolás készül minden futamon.

 

 1. VERSENYELJÁRÁSOK

6.1. Rajtszám

A rajtszám viselése opcionális.

6.2. Rajt

Rajtolni lehet bármikor 2021 április 10, 0:00 óra és 2021 április 18 között, azzal a feltétellel, hogy az eredmények legkésőbb 2021 április 18 23:59 óráig fel legyenek töltve a rendszerbe.

6.3. Az eredmények feltöltése

AUTOMATIKUS: ehhez a szaladás megkezdése elött a STRAVA, GARMIN vagy MapMyRun kontót hozzá kell kapcsolni a versenyfelülethez:

 1. Jelentkezz be a fiókodba a https://virtual.runnersclub.ro/ címen
 2. Kattints a profil ikonra (a jobb felső sarokban)
 3. Megnyílik egy menü, ahol megtalálod a Beállítások lapot, amelyre kattintanod kell
 4. A megnyíló új képernyőn kattints a Csatlakoztatott alkalmazások fülre
 5. Jelöld be a Strava, Garmin vagy MapMyRun jelölőnégyzetet, és kövesd a szükséges lépéseket
 6. A tevékenység adatai a tevékenység végétől számított egy órán belül frissülnek.

KÉZI FELTÖLTÉS

 1. Jelentkezz be a fiókodba a https://virtual.runnersclub.ro/ címen
 2. Kattints a Tevékenység fülre (a jobb felső sarokban)
 3. Megnyílik egy képernyő, ahol meg kell add a következő adatokat: Cím (megadhatod a verseny futam nevét), Tevékenység dátuma és kezdési ideje, Távolság (km) *, Tevékenység időtartama *, Tevékenység link *.

A tevékenységnek nyilvánosnak kell lennie, különben az alkalmazás nem tudja lekérni az adatokat. Csak azokat a tevékenységeket vesszük figyelembe, amelyek a regisztráció után történtek a kihívásban.

Tevékenységedet egyetlen menetben kell végrehajtani és menteni, szünet és újraindítás nélkül. Ne felejtsd el megállítani és menteni a futást, amikor eléred a kiválasztott távot. Több futás megengedett április 10-18 között, és mindegyiket külön kell elküldeni. A távolságok nem adódnak össze. Több futás esetén, amelyek mindegyike megfelel az általad megadott versenytávnak, a legjobb időt veszik figyelembe.

A támogatott alkalmazások között szerepel a Strava, a Garmin, a Runkeeper, a MapMyRun, a TomTom Sports, a Fitbit vagy az Apple. Ha bármilyen más mobilalkalmazást vagy eszközt használsz, amely exportálhatja az alkalmazás adatait a Strava-fiókodba, akkor nem szükséges manuálisan elküldeni az adatokat.

 

6.4. A versenyből való kizárás

A szervező elutasíthat minden olyan tevékenységet, amely gyanús GPS-adatokkal rendelkezik (egyenes vonal a normál futási útvonalon kívül, irreális nagy tempó, például a futás során bármikor 3 perc / km alatti tempó stb.). A szervezőnek joga van bármely döntéshez a résztvevő kizárásáról, ha úgy véli, hogy külső segítséget kapott a távolság megtételéhez (például kerékpár vagy bármely más jármű használata), vagy bármilyen módon csalt.

 

 1. DÍJAZÁS

7.1. A következő díjak lesznek kiosztva:

 

7.2. A díjakat sorsolással osztják ki az eseményt teljesítőknek. A sorsolásra április 23-án kerül sor, a nyerteseket a Runners Club Facebook oldalán és honlapján hirdetik ki.

 

 1. PANASZOK / FELLEBBEZÉSEK

8.1. A panaszokat és fellebbezéseket a verseny lezárásától számított 24 órán belül kell írásban átadni a verseny bizottságnak.

 

 1. A verseny lebonyolításával kapcsolatos más döntések

9.1. A szervező bármikor törölheti/leállíthatja a versenyt biztonsági okokból.

9.2. Minden döntést a verseny bizottság vagy a verseny igazgató hoz.

9.3. A szervező fenntartja a jogot, hogy megváltoztassa a weboldalon közzétett információkat, a szabályzatot, a programot, stb. A weboldalon eszközölt változtatások legalább 7 nappal a verseny előtt a résztvevők tudomására lesznek hozva.

9.4. Egyetértek azzal, hogy a Runners Club begyüjtse és feldolgozza a személyes adataimat (családnév, keresztnév, e-mail cím) Románia területén, közvetlenül és / vagy felhatalmazott és / vagy szerződéses partnerein keresztül, promóciós és tájékoztató kampányok lebonyolításának érdekében, a Runners Club által vagy együttműködésével szervezett események promoválásának céljával.