Grow Your Wings! Be a Legend in Transylvania!

A Kolozsvári Nemzetközi Maratonon évente részt vevő futók fantasztikus történetei inspirációjának köszönhetően a maraton nyolcadik kiadása ezen egyedi életrajzok lenyomatát hordozza, amelyek fokozatosan bámulatos sport karrierré válnak! GROW YOUR WINGS! BE A LEGEND IN TRANSYLVANIA! címmel meghívunk, hogy oszd meg te is a személyes tapasztalataidat önmagaddal vívott harcodról. #growyourwings #bealegendintransylvania #MICN2018 #clujmarathon2018

Kevesebb mint 100 nap van hátra 2018 április 15.-ig, amikor végre rajthoz állhatsz és kiterjesztheted szaladó szárnyaidat, hogy Erdély egyik sportlegendájává válj! Itt az ideje, hogy elkezdj készülni, ha még nem tetted meg! Minden edzés, minden legyőzött akadály, minden lépés a CÉL felé fog vinni! Rá fogsz jönni, hogy minden versenyen láthatatlan, de keményen megdolgozott (!) szárnyak visznek közelebb az álmodhoz!

Mert melletted akarunk lenni, hogy minden sikert együtt ünnepeljünk, a Wizz Air Cluj-Napoca Marathon 2018 csapata, a Runners Club irányításával és a Kolozsvári Polgármesteri Hivatallal valamint Helyi Tanáccsal társulva, edzéseket és eseményeket szervez minden típusú futó számára.

A Wizz Air Cluj-Napoca Marathon 2018 sarokkövei

Légy napirenden a Wizz Air Cluj-Napoca Marathon 2018 résztvevői számára rendezett eseményekkel és tevékenységekkel. Kövesd a hivatalos weboldalunkat www.maraton-cluj.ro és közösségi oldalainkat Facebook/ClujNapocaInternationalMarathon, Instagram/cluj.napoca.marathon, hogy azonnal értesülj az újdonságokról.

Csoportos edzések.

A Runners Club csoportos edzéseket szervez a Wizz Air Cluj-Napoca Marathon 2018 amatőr résztvevőinek, amelyek kiegészítik az egyéni edzésprogramot. A naptár hamarosan elérhető lesz hivatalos weboldalunkon.

Első maratonom/félmaratonom.

Újdonság, hogy a Runners Club kiválogatott egy csoport amatőr futót, akik életük első maratonját vagy félmaratonját szeretnék leszaladni áprilisban. Mivel ezek fontos mérföldkövek minden futó életében, szeretnénk növelni a siker esélyét és támogatni a saját határok túlszárnyalását!

Grow Your Wings Talks.

Szintén újdonságként, a Runners Club találkozók sorozatát szervezi sport felkészülés, étkezés, felszerelés témájára, különleges meghívottak fantasztikus történeteivel színezve! A találkozók programját havonta frissítjük a hivatalos oldalainkon és a csúcspontja a verseny utáni találkozó lesz!

Verseny futamok.

A Wizz Air Cluj-Napoca Marathon 2018 előtérbe hozza az Erdély szívében fekvő festői város központjában zajló versenyeket: maraton (42.2 km), félmaraton (21.1 km), krossz (10 km și 5 km), maraton staféta ( 4 x 10.5 km) és gyermekfutás (400m, 800m, 1000m, 1200m).

8000 hazai és külföldi futó fog szárnyat bontani a rajtnál, hogy erdélyi legendává válhasson Európa egyik legélénkebb sporteseményének keretében!

Külön köszönet en titre támogatónknak: a Wizz Air-nek, fő támogatóinknak: Hervis, Vaxicum Sport, Mega Image, támogatóinknak: Regina Maria, VIVO!, hidratálási partnereinknek: Isostar, Carpatina, partnereinknek: CTT, Asociatia de Podiatrie, Podiatrie – Centrul medical pentru ingrijirea piciorului, és média partnereinknek: Kiss FM, Zile și Nopți. A Runners Club szervezői csapata továbbra is várja a benevezéseket a hivatalos weboldalon: www.maraton-cluj.ro

Elérhetőségek:
Runners Club:
Horațiu Morar – Alapító, office@runnersclub.ro

Media:
Anca Berlo – Media & Communications, anca@elfst.ro