8 Hét a Wizz Air Cluj-Napoca Marathon 2019 rajtjáig

Grow Your Wings! Be a legend in Transylvania!

8 hét választ el Kelet Európa legbarátságosabb és legélénkebb nemzetközi városi maratonjának rajtjától! Több mint 30 országból kb 8000 futót várunk Kolozsvárra, Erdély futó fővárosába a 9. Wizz Air Cluj-Napoca Marathonra! Folytatjuk a GROW YOUR WINGS! BE A LEGEND IN TRANSYLVANIA! kampányt és meghívjuk a futókat és drukkereket egyaránt, hogy vegyenek részt az eseményen, hogy ismertessük a szaladással és sportélettel kapcsolatos történeteinket. #growyourwings #bealegendintransylvania #MICN2019 #clujmarathon2019

2019 április 14.-én új erdélyi sportlegendák megszületésének leszünk tanúi, részesek leszünk annak az álomnak a megvalósításában, amely mindannyiunkat rá vesz, hogy RAJThoz álljunk! A láthatatlan, de keményen megedzett (!) szárnyak ismét kitárulnak, hogy mindegyikünket a saját versenyének győztesévé tegye!

A Wizz Air Cluj-Napoca Marathon 2019 csapata, a Runners Club és a Kolozsvári Helyi Tanács partnerség irányításával, mindenki számára ajánlott programokkal, edzésekkel és eseményekkel vár!

A Wizz Air Cluj-Napoca Marathon 2019 kulcs eseményei

#BeALegendinTransylvania – Vegyetek részt a Wizz Air Cluj-Napoca Marathon 2019 által javasolt tevékenységekben és jótékonysági akciókban a www.maraton-cluj.ro honlapon és a közösségi oldalakon: Facebook/ClujNapocaInternationalMarathon, Instagram/cluj.napoca.marathon, és tegyétek ismertté a történeteiteket. Ezeket a történeteket, amelyek inspirálják a közösséget és a jövő generációit, átvesszük és terjesztjük!

Az első maratonom/félmaratonom 2019 program – A Runners Club idén is kiválogatott néhány futót, akik 2019-ben szeretnék sikeresen befejezni életük első maratonját vagy félmaratonját. Drukkolunk nekik és hamarosan megosztjuk veletek a tapasztalataikat!

Csoportos edzések – A Runners Club 2019-ben is szervez csoportos edzéseket, amelyek kiegészítsék az egyéni felkészülési programokat, illetve a klub által közzétett edzésprogramokat. A naptárat a hivatalos oldalakon tesszük közzé.

Grow Your Wings Talks 2019 – Folytatjuk a Grow Your Wings találkozások sorozatát, a felkészülés, táplálkozás, felszerelés témaköreivel, valamint a meghívottak fantasztikus történeteivel! A találkozások naptárát a hivatalos weboldalon és a közösségi oldalakon fogjuk közzétenni.

SUPER RAJT a Kolozsvár Arénában – Kihívás elé allítjuk Kolozsvát lakosságát, hogy a kolozsvári nemzetközi maratont a nagy európai maratonok színtjére emeljük: meghívjuk a családtagokat, drukkereket, hogy legyenek jelen a stadionban 8 óra 30 perctől kezdve. A futók megérdemelnek egy, a felkészülésükhöz mérhető rajtot és a végén a jól megérdemelt vastapsot!

Verseny futamok – A Wizz Air Cluj-Napoca Marathon 2019 előtérbe hozza az Erdély szívében található látványos város központjában zajló futamokat: maraton (42.2 km), félmaraton (21.1 km), krossz (10 km és 5 km), maraton váltó ( 4 x 10.5 km) és a gyermekfutamok (400m, 800m, 1000m, 1200m).

Külön köszönet en titre szponzorunknak: Wizz Air, fő támogatóinknak: Hervis, Garmin, ZuZu, Mega Image, támogatóinknak: VIVO! Regina Maria, Vaxicum Sport, hidratálási partnereinknek: Isostar, Carpatina, partnereinknek: Nutribon, Hutton , CTT, Asociatia de Podiatrie, Podiatrie – Centrul medical pentru ingrijirea piciorului, és média partnereinknek: Zile și Nopți, Kronika, a Runners Club szervező csapata folytatja a benevezéseket a www.maraton-cluj.ro weboldalon.

Kapcsolatok:

Runners Club kapcsolat:

Horațiu Morar – Alapító, office@runnersclub.ro

Média kapcsolat:

Anca Berlo – Media & Communications, anca@elfst.ro