Grow Your Wings! Be a Legend in Transylvania!

Inspirați de poveștile alergătorilor care participă an de an la Maratonul Internațional Cluj-Napoca, cea de-a 8-a ediție a Maratonului poartă amprenta acestor biografii unice care se transformă treptat într-un palmares sportiv de admirat! Sub genericul GROW YOUR WINGS! BE A LEGEND IN TRANSYLVANIA! te invităm să împărtășești parcursul personal în cursa cu tine însuți. #growyourwings #bealegendintransylvania #MICN2018 #clujmarathon2018

Mai sunt mai puțin de 100 de zile până la 15 aprilie 2018, când vei putea lua startul și îți vei desfășura aripile de alergător pentru a deveni una din legendele sportive ale Transilvaniei! Acum este timpul să îți începi pregătirea, dacă nu ai făcut-o deja! Fiecare antrenament, fiecare obstacol depășit, fiecare pas te vor purta spre linia de FINISH! Vei realiza că în fiecare cursă, niște aripi invizibile dar din greu antrenate (!) te poartă mai aproape de visul tău!

Pentru că vrem să îți fim alături și să sărbătorim fiecare victorie, echipa Wizz Air Cluj-Napoca Marathon 2018 coordonată de Runners Club în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca, a pregătit un set de antrenamente și evenimente pentru fiecare categorie de alergători.

Repere ale ediției Wizz Air Cluj-Napoca Marathon 2018

Fiți la curent cu evenimentele și activitățile esențiale pregătite special pentru participanții la Wizz Air Cluj-Napoca Marathon 2018. Urmăriți pagina oficială www.maraton-cluj.ro și paginile social media Facebook/ClujNapocaInternationalMarathonInstagram/cluj.napoca.marathon pentru actualizări și informații de ultimă oră.

Antrenamente de grup.

Runners Club organizează pentru sportivii amatori înscriși la Wizz Air Cluj-Napoca Marathon 2018 antrenamente de grup care completează programul de pregătire individual. Calendarul va fi disponibil online pe paginile oficiale.

Primul meu maraton/semimraton.

În premieră, Runners Club a selectat un lot de amatori care doresc să alerge primul lor maraton sau semimaraton. Deorece este un prag important în viața sportivă a fiecărui alergător,dorim să creștem șansele de success ale fiecăruia și să inspirăm depășirea limitelor proprii!

Grow Your Wings Talks.

Tot în premieră, Runners Club organizează seria de întâlniri Grow Your Wings pe tema pregătirii sportive, nutriției, echipamentului personal și a poveștilor extraordinare ale invitaților speciali! Calendarul întâlnirilor va fi actualizat lunar pe paginile oficiale și va culmina cu întâlnirea post-competiție!

Probe de concurs.

Ediția 2018 a Wizz Air Cluj-Napoca Marathon 2018 aduce în prim plan cursele desfășurate în zona centrală a pitorescului oraș din inima Transilvaniei, astfel: maraton (42.2 km), semimaraton (21.1 km), cros (10 km și 5 km), maraton ștafetă ( 4 x 10.5 km) și cursa copiilor (400m, 800m, 1000m, 1200m).

8000 de alergători din țară și străinătate își vor defășura aripile și vor lua startul pentru a deveni legende în Transilvania, într-unul din cele mai vibrante evenimente sportive din Europa!

Cu mulțumiri speciale sponsorului en titre: Wizz Air, sponsorilor principali: Hervis, Vaxicum Sport, Mega Image, sponsorilor Regina Maria, VIVO!, partenerilor de hidratare: Isostar, Carpatina, partenerilor CTT, Asociatia de Podiatrie, Podiatrie – Centrul medical pentru ingrijirea piciorului, și partnerilor media Kiss FM, Zile și Nopți, echipa organizatoare Runners Club continuă înscrierile pe www.maraton-cluj.ro

Date de contact:
Contact Runners Club:
Horațiu Morar – Fondator, office@runnersclub.ro

Contact Media:
Anca Berlo – Media & Communications, anca@elfst.ro