ÎMPREUNĂ PUNEM ÎN MIȘCARE ROȚILE SCHIMBĂRII!

Fundația Motivation România este o organizație neguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități, prin donarea de echipamente adaptate pentru diferite tipuri de dizabilități motorii, instruire pentru viață independentă alături de un instructor în scaun rulant, consultanță pentru accesibilizarea spațiilor și sport adaptat. Până în prezent, Motivation a redat libertatea de mișcare și speranța într-o viață împlinită pentru mai mult de 27.000 de persoane cu dizabilități din România.

Când cineva drag din familie sau un prieten își pierde mobilitatea, lumea lui și a celor din jur se schimbă radical. Începutul unei vieți în scaun rulant este dureros și e nevoie de mult sprijin.

Cu instruirea potrivită și cu un scaun rulant pe măsură, utilizatorul redobândește libertatea de mișcare de care fiecare dintre noi ar trebui să ne bucurăm și e pregătit să își reia activitățile acasă, la serviciu, în comunitate.

Motivation organizează în fiecare an tabere de recuperare activă pentru viață independentă. Acestea se adresează persoanelor care au devenit recent utilizatoare de scaune rulante sau care nu au avut ocazia să afle cum pot trăi independent după accidentele pe care le-au avut. Impactul programului este dat, mai ales, de implicarea instructorilor de viață activă, care sunt ei înșiși utilizatori de scaune rulante.

Anual, se organizează sesiuni de recuperare activă pentru 40 de copii și adulți cu dizabilități la cele două tabere Motivation din Văratec (Neamț) și Bragadiru (Ilfov). Acestea sunt în proprietatea Motivation și au spații adaptate nevoilor de accesibilitate ale persoanelor care se deplasează în scaune rulante.

 

CE FACE FUNDAȚIA MOTIVATION LA WIZZ AIR CLUJ-NAPOCA MARATHON?

#TeamMotivation a participat prima dată la Wizz Air Cluj-Napoca Marathon în 2018, iar mai apoi în 2019. Echipa a inclus 27 de persoane, dintre care 14 utilizatori de scaune rulante, înscriși la cursele de 5 și 10 km. La Wizz Air Cluj-Napoca Marathon, alergătorii din #TeamMotivation, cu și fără scaune rulante la purtător, promovează traiul independent al persoanelor cu dizabilități, iar donatorii susțin proiectele care transformă traiul independent în realitate.

La Wizz Air Cluj-Napoca Marathon, alergătorii din #TeamMotivation, cu și fără scaune rulante la purtător, promovează traiul independent al persoanelor cu dizabilități, iar donatorii susțin proiectele care transformă traiul independent în realitate.

 

CUM ÎI POȚI SUSȚINE?

Donează pentru proiectul Fondul Scaunelor Rulante pe Galantom.ro, în contul alergătorilor noștri sau direct pe site-ul fundației și redă mobilitatea unei persoane cu dizabilități!

În 2018, echipele Motivation au redat încrederea și speranța într-un trai independent pentru mai mult de 3.900 de persoane cu dizabilități din România.

În 2019, au continut să pună în mișcare Roțile Schimbării printr-un program de consolidare a Fondului Scaunelor Rulante, cel care face posibilă, an de an, donarea a peste 1.000 de scaune rulante de calitate persoanelor cu dizabilități locomotorii din România.

Misiunea lor continuă în 2022.

Contactează-i pentru mai multe detalii la:

Fundația Motivation România

Adresa: Str. Podișor nr. 1, sat Buda, com. Cornetu, jud. Ilfov

Adresa Motivation Cluj: Str. Mecanicilor Nr. 31, Cluj-Napoca

Tel. 021-4480242, Email comunicare@motivation.ro

Web: motivation.romotivation.galantom.ro;

Facebook: facebook.com/FundatiaMotivationRomania

Alătură-te proiectului Motivation ca să #SchimbămVieți în bine, împreună!

Fiecare donație pentru programul de recuperare activă pentru viață independentă al Motivation se transformă în mobilitate, încredere în forțele proprii și autonomie pentru o persoană utilizatoare de scaun rulant!

Împreună Punem în mișcare Roțile Schimbării!