ÎMPREUNĂ PUNEM ÎN MIȘCARE ROȚILE SCHIMBĂRII!

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități. Până în prezent, am redat mobilitatea și speranța într-o viață împlinită pentru mai mult de 23.000 de copii și adulți cu dizabilități din România.

 

Motivation înseamnă:

  • RECUPERARE ACTIVĂ și viață independentă pentru persoanele cu dizabilități, mobilitate, performanță și sport ÎN SCAUN RULANT
  • IMPACT pozitiv, autonomie și stimă de sine pentru tinerii cu dizabilități din casele Motivation
  • AFACERE SOCIALĂ SUSTENABILĂ care contribuie la finanțarea serviciilor sociale oferite de Fundație persoanelor cu dizabilități din România.

 

Astăzi, 17 echipe regionale oferă echipamente de mobilitate adaptate diferitelor tipuri de dizabilități motorii, consiliere și instruire pentru viață independentă. Instructorii Motivation sunt ei înșiși utilizatori de scaune rulante. Ei reușesc, prin exemplul personal și experiența trăită, să îi ghideze pe alții spre normalitate.

 

CE FACE FUNDAȚIA MOTIVATION LA WIZZ AIR CLUJ-NAPOCA MARATHON?

#TeamMotivation a participat prima dată la Wizz Air Cluj-Napoca Marathon în 2018. Echipa a inclus 27 de persoane, dintre care 14 utilizatori de scaune rulante, înscriși la cursele de 5 și 10 km.

La Wizz Air Cluj-Napoca Marathon, alergătorii din #TeamMotivation, cu și fără scaune rulante la purtător, promovează traiul independent al persoanelor cu dizabilități, iar donatorii susțin proiectele care transformă traiul independent în realitate.

 

CUM ÎI POȚI SUSȚINE?

În 2018, echipele Motivation au redat încrederea și speranța într-un trai independent pentru mai mult de 3.900 de persoane cu dizabilități din România.

În 2019, continuă să pună în mișcare Roțile Schimbării printr-un program de consolidare a Fondului Scaunelor Rulante, cel care face posibilă, an de an, donarea a peste 1.000 de scaune rulante de calitate persoanelor cu dizabilități locomotorii din România.

Fiecare 100 de EUR din Fondul Scaunelor rulante redau mobilitatea unui om în scaun rulant și îl ajută să iasă din izolare!


Pe tine nu te costă nimic, iar pe ei îi ajuți să schimbe în bine viețile utilizatorilor de scaune rulante. Formularul precompletat cu datele noastre lor aici, iar dacă ai nevoie de ajutor în completarea sau depunerea formularelor, îi poți contacta pe comunicare@motivation.ro. 

O serie de obiecte personalizate pot ajunge la tine în schimbul unei donații sugerate pentru Fondul Scaunelor Rulante. O cană cu Motivation, o pereche de mănuși numai bune de pus în mișcare roțile bicicletei sau ale scaunului rulant, apărători pentru roți sau un tricou funcțional #TeamMotivation, toate sunt disponibile aici.

 

Contactează-i pentru mai multe detalii la:

Fundația Motivation România

Adresa: Str. Podișor nr. 1, sat Buda, com. Cornetu, jud. Ilfov

Adresa Motivation Cluj: Str. Mecanicilor Nr. 31, Cluj-Napoca

Tel. 021-4480242, Email comunicare@motivation.ro

Web: www.motivation.romotivation.galantom.ro;

Facebook: www.facebook.com/FundatiaMotivationRomania/

 

Împreună Punem în mișcare Roțile Schimbării!