Comunitate: Întâlnire pe teme de alergare, nutriție și stil de viață

Marți 28 februarie 2017, Runners Club si Autoworld, te invită la “ADEVAR sau PROVOCARE” o sesiune gratuită de întrebari și răspunsuri pe teme de alergare, nutriție și stil de viață sănătos. Evenimentul va începe la ora 19:00, în showroom-ul Audi de pe Calea Turzii, Cluj-Napoca.

Îți vor răspunde la întrebări alergătorii experimentați:

  • Tibi Useriu – ultramaratonist
  • Antonia Carhat – maratonista, consultant nutritie
  • Horatiu Morar – maratonist, presedintele Runners Club
  • Adrian Toma – ultramaratonist, finalist la Tor des Geants(330km)

Întâlnirea va fi moderată de Doru Crisan, ultramaratonist și membru Runners Club.

Invitația este deschisă atât alergătorilor începători care caută sfaturi despre antrenamente cât și celor intermediari sau avansați care doresc să împărtășească din cunoștințele și experiențele personale.

Alergarea de anduranță este un sport foarte solicitant pentru organism, practicarea sa în siguranță presupune dobândirea unor cunoștințe specifice și alegerea unui antrenament potrivit fiecărui stadiu al evoluției unui alergător. Multe greșeli uneori cu consecințe semnificative pentru sănătatea practicantului apar din lipsă de informații, de aceea ne dorim ca această sesiune de întrebări și răspunsuri să îți fie cât mai folositoare.

Pentru a fi siguri că răspundem la întrebările tale, te rugăm să ni le trimiți la office[@]runnersclub.ro, până pe 26 februarie. 
Întrebările primite prin email vor fi abordate cu prioritate.

Te așteptăm cu drag la întâlnire!