IMPLICĂ-TE! DONEAZĂ SAU FII VOLUNTAR!

FUNDAȚIA MOTIVOTION

Fundația Motivation Romania este un ONG, nonprofit, ce vine în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități. Până în prezent, am redat mobilitatea și speranța într-o viață împlinită pentru + 23.000 de copii și adulți cu dizabilități din România.

YUPPI CAMP PENTRU COPII

Yuppi este o exclamație. Ridică-ți mâinile în aer  și strigă tare: „Yupppiiiiiii”! Vei vedea, o să zâmbești fără să vrei – acesta este secretul Taberelor  Yuppi!

Echipa Yuppi Camp se dedică creării ”șansei la copilărie” pentru cei cu diabet, artrită juvenilă și cancer.

EPILEPSY.RO TELEMEDICINA

EPILEPSIA în ROMÂNIA: stigmă socială, întârzierea în diagnosticul corect și complet al formei de epilepsie, întârzierea în inițierea tratamentului sunt doar câteva probleme cu care se confruntă cele 400.000 persoane cu epilepsie din România.

BEARD BROTHERS SCHOOL

Oameni frumoşi, ne-am decis să pornim pe cel mai greu şi lung drum de până acum. Beard Brothers construieşte o şcoală!

#BeardBrothersSchool este o altfel de şcoală: un loc în care toti oamenii se vor dezvolta învăţând o meserie.

N-avem SÂNGE! DONEAZĂ!

“N-avem SANGE” este un proiect derulat de Asociatia HEM, pentru Institutul National de Hematologie Transfuzionala si reprezinta un demers amplu, desfasurat la nivel national, pentru sprijinirea donarii voluntare de sange. Donarea de sânge salvează vieți zi de zi!

CENTRUL DANIEL by Bythswood

Centrul Daniel s-a deschis în 2000 și de atunci peste 100 de tineri au beneficiat de servicile noastre. Majoritatea lor au fost abandonați în copilărie și s-au crescut în grija statului. În centru beneficiarii sunt introduși treptat într-o viață independentă.