IMPLICĂ-TE! DONEAZĂ SAU FII VOLUNTAR!

WORLD VISION ROMÂNIA

World Vision România e alături de copiii și adolescenții din mediile vulnerabile de peste 30 de ani și au ajuns astăzi la sute de mii de beneficiari. Ce face concret pentru liceenii de la sate? Le oferă perspective noi printr-o bursă de viitor. Alege să sprijini un copil de la sat să termine liceul. Fiecare bursă le asigură viitorul.

MOTIVATION ROMÂNIA

Fundația Motivation România este o organizație nonprofit ce vine în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități, prin donarea de echipamente, instruire pentru viață independentă, consultanță pentru accesibilizarea spațiilor și sport adaptat. Până în prezent, Motivation a redat libertatea de mișcare și speranța într-o viață împlinită pentru mai mult de 27.000 de persoane cu dizabilități din România.

YUPPI CAMP

Yuppi este o exclamație. Ridică-ți mâinile în aer  și strigă tare: „Yupppiiiiiii”! Vei vedea, o să zâmbești fără să vrei – acesta este secretul Taberelor Yuppi!

Echipa Yuppi Camp se dedică creării „șansei la copilărie” pentru copiii care suferă de diabet, artrită juvenilă și cancer.

EPILEPSY.RO TELEMEDICINA

EPILEPSIA în ROMÂNIA: stigmă socială, întârzierea în diagnosticul corect și complet al formei de epilepsie, întârzierea în inițierea tratamentului sunt doar câteva probleme cu care se confruntă cele 400.000 persoane cu epilepsie din România.

BEARD BROTHERS SCHOOL

Oameni frumoşi, ne-am decis să pornim pe cel mai greu şi lung drum de până acum. Beard Brothers construieşte o şcoală!

#BeardBrothersSchool este o altfel de şcoală: un loc în care toti oamenii se vor dezvolta învăţând o meserie.

N-avem SÂNGE! DONEAZĂ!

“N-avem SANGE” este un proiect derulat de Asociatia HEM, pentru Institutul National de Hematologie Transfuzionala si reprezinta un demers amplu, desfasurat la nivel national, pentru sprijinirea donarii voluntare de sange. Donarea de sânge salvează vieți zi de zi!

CENTRUL DANIEL by Bythswood

Centrul Daniel s-a deschis în 2000 și de atunci peste 100 de tineri au beneficiat de servicile noastre. Majoritatea lor au fost abandonați în copilărie și s-au crescut în grija statului. În centru beneficiarii sunt introduși treptat într-o viață independentă.