Cauza – Sorina Fetche

Cauza – Sorina Fetche

Sorina a crezut multă vreme că îi lipsesc abilitățile de a face o schimbare, că nu are pasiuni și nu se pricepe la multe lucruri. Singurul lucru în care își găsea liniștea erau alergările, și acest lucru a transformat-o într-un alergător de anduranță.

A făcut mai apoi timid primul pas spre un domeniu care îi trezea curiozitatea, acela la nutriției. Dar nu era convinsă că a făcut cea mai bună alegere. Acela a fost momentul în care cancerul a venit în viața ei, chiar înainte de împlinirea a 45 ani. Nu a pornit singură în luptă, i-a fost alături Asociația Oameni Buni, de unde a primit ajutor, îndrumare și suport. Și când oamenii buni se întâlnesc, rămân alături.

Un an și jumătate mai târziu după diagnosticul de adenocarcinom pulmonar, stadiul 4 cu metastază pe coloana vertebrală, se vede cu alți ochi. Azi știe cât de talentată este. Azi știe să se iubească și să accepte faptul că în imperfecțiunea ei, este perfectă exact așa cum este. Azi îi place să se implice în acțiunile asociației de a face bine altora și, cel mai important, azi știe că vrea să ajute pacienții oncologici și că e omul perfect pentru asta.

Și îi place să creadă despre ea în continuare că e alergător de anduranță și se pregătește pentru următorul ei maraton.

Sorina e un om generos și puternic, care are de alergat o cursă dificilă. Și o cursă dificilă e mai ușor de alergat când ai o echipă de suport și susținători alături de tine.

Fii alături de Sorina! Aleargă la Wizz Air Cluj-Napoca Marathon.