Despre BLYTHSWOOD România

Blythswood România este o organizație caritabilă care acordă ajutor spiritual și practic celor aflați în nevoie. Viziunea noastră este să vedem o schimbare pozitivă în viața oamenilor prin proiecte de asistență socială, ajutor umanitar și prin parteneriate cu alte organizații. Din 1995 transformăm vieți prin ajutor spiritual și practic.

CENTRUL DANIEL

În anul 2000 primul și cel mai mare proiect al organizației, Centrul Daniel, a fost inaugurat de către Pastorul Jackie Ross, unul dintre fondatorii organizației Blythswood Care. Ideea proiectului a fost oferirea unui mediu stabil tinerilor crescuți în grija statului, in care tinerii puteau să se dezvolte și să se îndrepte spre o viață independentă.  Din anul 2000 peste 100 de tineri au beneficiat de programul Centrului Daniel.

————

Centrul Daniel este un serviciu social acreditat, cu condiții comfortabile și poate găzdui 18 tineri aflați în această situație de risc. Programul are trei etape care facilitează inițierea graduală a beneficiarilor într-o viață independentă. Tinerii care finalizează programul și reușesc să se susțină singuri sunt bineveniți în continuare la Centrul Daniel.

Unii dintre ei frecventează săptămânal un grup de susținere, numit After Care, unde atât beneficiari anteriori, cât și actuali ai Centrului Daniel, se întâlnesc pentru a-și împărtăși experiențele.

Detalii complete aici: https://www.blythswood.ro/centrul-daniel

ALĂTURĂ-TE CAUZEI NOASTRE

Credem sincer în puterea transformativă a comunității și ne bucurăm de fiecare dată când tinerii noștri se îndreaptă pe o cale mai bună în viață. Alături de mișcarea sportivă Wizz Air Cluj-Napoca Marathon 2020 vă invităm să alergați cu și pentru acești tineri defavorizați.

Bineânțeles donațiile voastre sunt binevenite! Acestea se pot face aici: https://blythswood.galantom.ro/