Antrenează-te gratuit, timp de o lună, cu programul și aplicația 42kRoşu

Dragi alergători și membri Runners Club,

Au mai rămas aproape 6 săptămâni până la cea de-a 10-a ediție a Wizz Air Cluj-Napoca Marathon, evenimentul sportiv de alergare de șosea cu cel mai mare număr de alergători profesionişti şi amatori din Transilvania.

Suntem convinși că ai început deja pregătirea pentru proba la care te-ai înscris, dar ne-am gândit că te-ar ajuta să folosești cel mai popular program online dedicat alergătorilor, precum și o aplicație care să te însoțească la fiecare antrenament.

Astfel, începând de azi, poți testa gratuit, timp de o lună, atât programul „42kRoșu – de la canapea la maraton, în 4 luni„, cât și aplicația 42kRoșu!

Mai mult, dacă decizi să rămâi în program până la final, vei plăti doar 29 de euro / lună (TVA inclus), timp de 3 luni!

Și mai mult: dacă vei ajunge la concluzia că programul este prea bun pentru tine, te poți retrage oricând din el (trimiți un email la run@andreirosu.org, cu textul „Doresc rambursare”, fără alte detalii) și primești înapoi ultima rată plătită.

În concluzie, iată ce primești versus ce investești.

Primești:

 • Resursele video săptămânale ale programului „42kRoșu – de la canapea la maraton, în 4 luni”, finalizat cu succes de peste 3.500 de participanți!
 • Acces instant în aplicația 42kRoșu (disponibilă atât pentru telefoane iOS, cât și pentru Android), care conține planul de antrenament, ghidaj vocal, metronom etc.
 • Certitudinea că, dacă respecți planul de antrenament și recomandările din resursele video, vei putea alerga 10 kilometri la finalul lunii #1, un semimaraton la finalul lunii #2, 30 de kilometri la finalul lunii #3, un maraton la finalul lunii #4.
 • Garanția că te poți retrage oricând din program, în plină glorie!
 • Acces în grupul privat de suport 42kRoșu, de pe Facebook.

Investești:

 • Luna #1: Zero
 • Luna #2: 29 euro.
 • Luna #3: 29 euro.
 • Luna #4: 29 euro.

Total: 87 euro, inclusiv TVA.

Nu este nevoie să introduci lunar datele cardului, acesta se va debita automat, după fiecare 30 de zile.

Cum te poti înscrie?

 1. Intri pe acest link: 42kRosu – promoție.
 2. Îți completezi datele (asigură-te că email-ul este bine scris!), iar în câmpul COD DE DISCOUNT introduci GRATISOLUNA, apoi apeși pe ADĂUGĂ CUPON și pe Înscrie-te acum.
 3. Primești IMEDIAT email-ul de confirmare și instrucțiunile (verifică și folder Spam/Junk).

ATENȚIE: înscrierea cu reducere NU se poate face prin intermediul aplicației 42kRoșu!

Ai întrebări despre program / aplicație? Trimite un email la run@andreirosu.org.