Perskindol® Activ gel pentru musculatura și articulațiile tale!

Fiecare concurent de la probele competiționale- maraton, semimaraton, maraton ștafetă sau cros de 10 km – va primi în kitul de concurs un gel antiinflamator din gama Perskindol® Activ.

Perskindol® Activ gel este un produs cu o formulă unică, acţiune dublă şi efect imediat. Sub formă de gel, produsul conţine uleiuri esenţiale din 7 plante şi mentol, îmbinate într-o formulă unică (Ulei esenţial de Gaultheria Procumbens, Ulei esenţial de ace de pin, Ulei esenţial de coajă de portocală, Ulei esenţial de lămâie, Ulei esenţial de bergamotă, Ulei esenţial de rozmarin, Ulei esenţial de levănţică şi Levo-Mentol).

Perskindol® Activ gel are acţiune dublă: stimulează circulaţia sanguină la nivel local şi este antiinflamator prin uleiurile esenţiale din compoziţie.

La aplicare pe piele se absoarbe rapid şi conferă iniţial o senzaţie de răcire (datorită mentolului din compoziţie) cu efect imediat de ameliorare a durerii, urmată apoi de o senzaţie plăcută de încălzire, cu efect de creştere a performanţei musculare prin activarea metabolismului. Produsul are compatibilitate excelentă cu pielea, pătrunde complet în piele fără să lase nici un reziduu, fără să lase urme grase şi fără să interfere cu procesul natural de respiraţie a pielii.

Produs disponibil în farmacii.